KaffeFair® er café med hjertet

KaffeFair søger afdelingsleder til vores nye afdeling på Strandvejen Aalborg

Du får ansvaret for at lede og sikre den daglige drift af køkken, restaurant, shop in shop, eventområde og mødeforplejning. Du skal kunne håndtere bookingsystem, kassesystem og kundekontakt, dette skal ske i tæt samarbejde med afdelingens andre medarbejde og unge som er i oplæring. Det bliver dit ansvar at afdelingen lever op til aftalte budgetter, diverse driftsmæssige lovkrav samt det aftalegrundlag der er indgået med husets kunder. Du skal kunne jonglere med en restaurant til 80 seatings, et eventområde til 300 pers. og en shop in shop som forventes at betjene 100 kunder dagligt.

Vi ønsker os en leder som udviser fleksibilitet, god service og som forstår at inddrage og motivere medarbejderne i det daglige arbejde. Du skal være handlingsorienteret uden at blive stresset over, at en enkelt medarbejder skal oplæres, og ikke altid har forudsætningerne for at levere 100%. det er vigtigt at du kan bevare overblikket, og også under pres bevarer det gode humør. Godt arbejdsklima og respekt for hinanden er væsentligt, i den måde vi ønsker afdelingen drevet på. Samtidig har vi fokus på at levere mad der smager godt, god kvalitet med gode råvarer.

Vi forestiller os at du har en køkkenfaglig baggrund, indgående ledererfaring, er vant til at køre en drift der sikre, at budgetterne overholdes. Vi vil gerne at dette dokumenteres i din ansøgning.
Hvis du er vores nye afdelingsleder, får du mulighed for at blive en del af en unik virksomhed, der arbejder for at hjælpe mennesker videre i livet. KaffeFair er en socialøkonomisk virksomhed som ejes af Daghøjskolen FOKUS. Vi samarbejder med Kommunerne om at sikre, at flere gennemfører en uddannelse og bliver selvforsørgende.

KaffeFair er en professionel virksomhed. Vi leverer høj kvalitet og service og inddrager alle vores medarbejdere, så de får erfaring fra en rigtig arbejdsplads og oplever ægte anerkendelse. Du bliver en del af FOKUS Folkeoplysning, der har mere end 180 medarbejdere i Aalborg. Løn efter kvalifikationer. Stillingen forventes besat 1/11 - 2017.

Send din ansøgning vedlagt CV til afdelingsdirektør Charlotte Kragh
charlotte@kaffefair.dk, ved eventuelle spørgsmål ring på 50 48 92 46.
www.kaffefair.dk

Ansøgningsfrist: 13/8 - 2017
Samtaler: 29/8 - 2017

_______________

Oplæringsforløb i KaffeFair - STU
Vil du vide mere om ansættelse eller oplæringsforløb i KaffeFair, kan du kontakte Lone Jacobsen, som vil guide dig videre til en af vores jobvejledere.
Lone træffes på 99 30 10 03 eller lone@fokus-folkeoplysning.dk.

Det særlige ved KaffeFair er, at man som kunde får skøn mad i en uhøjtidelig ramme. Vi gør vores bedst for, at kunderne føler sig godt tilpas. Vi er kort sagt en professionel virksomhed, der fungerer 100% på markedsvilkår. Men vi er også et sted der giver oplæring og ansættelse til mennesker, der har brug for at øve sig og træne kompetencer. Vores faguddannede køkkenfolk, står for oplæringen og sikrer kvaliteten.

Vi tror på, at alle mennesker har noget at bidrage med og har ressourcer der kan gøre nytte i vores virksomhed. Uanset om du skal i gang med en ungdomsuddannelse på særlige vilkår (STU), er på kontanthjælp eller førtidspension, så har vi noget at tilbyde dig. Kontakt vores medarbejdere. Du finder dem under "kontakt".

Mød en medarbejder

Line

LineJeg hedder Line, og arbejder i KaffeFair, hvor jeg betjener kassen, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg bager også mange forskellige kager og brød. Siden jeg startede er jeg blevet mødestabil og pligtopfyldende. Det bedste ved KaffeFair er at jeg har lært at tænke mere på mig selv fremfor andre.

Jack

jackJeg hedder Jack, og er i gang med en STU på KaffeFair. Det er vigtigt for mig at have noget at stå op til hver morgen, hvor der stilles krav til mig. Jeg er samtidigt i gang med et forløb på Vamis, således at jeg kan komme helt ud af mit misbrug. Det bedste ved KaffeFair, er at de er klar over at jeg har brug for god tid.

Janni

JanniJeg hedder Janni og er ansat i skånejob i KaffeFair. Jeg er glad for mit arbejde, og synes det er spændende. Jeg har nogle faste opgaver når jeg er på arbejde, men prøver også mange nye ting. Nu har jeg f.eks lært at betjene kunder ved kassen, det kan jeg godt lide. Det bedste ved KaffeFair er, når kunderne roser vores mad, og når vi laver sjov og griner med hinanden.